Aars Boligforening fusionerer med Tulipanen

Aars Boligforening vokser igen

Aars Boligforening fusionerer fra 1. januar 2024 med Boligforeningen Tulipanen, der råder over 28 boliger i Klejtrup, Bjerregrav, Skals og Møldrup. Fusionen er netop godkendt af både repræsentantskabet i Aars Boligforening og lejerne i Boligforeningen Tulipanen.

- Vi fik tidligere i år en henvendelse fra Boligforeningen Tulipanen, der ønskede at blive en del af Aars Boligforening. Efter de indledende møder er det faktisk gået stærkt, fordi Tulipanen får både stordriftsfordele og en effektiv drift, siger direktør Brian Larsen fra Aars Boligforening, der understreger, at fusionen også giver de eksisterende lejere i Aars Boligforening fordele. - Der bliver ganske enkelt flere lejere til at dele omkostningerne, og når vi samtidig kan klare fusionen med det nuværende antal medarbejdere i administrationen er sammenlægningen en klar fordel både for Tulipanen og for Aars Boligforenings lejere, forklarer Brian Larsen.

Boligforeningen Tulipanens boliger er rækkehuse, der er opført sidst i 1980’erne. Rækkehusene ligger ikke langt fra Aalestrup, Hvam, Hvilsom og Fjelsø, hvor Aars Boligforening allerede i dag råder over boliger, så Brian Larsen ser udvidelsen som helt naturlig.

- Vi har stor erfaring i at administrere boliger i mindre byer på en både fornuftig og effektiv måde, og det har helt sikkert været et vigtigt argument da Tulipanen valgte at fusionere med Aars Boligforening, udtaler Brian Larsen, der hilser udvidelsen velkommen, fordi Tulipanen grænser op til Aars Boligforenings nuværende område.

Tulipanen vil fremover være en selvstændig afdeling under Aars Boligforening, og de 28 velholdte boliger vil fra 1. januar blive betjent fra boligforeningens nærliggende servicecenter i Aalestrup. 

Flere udvidelser på vej? Aars Boligforening har de seneste år forøget antallet af lejemål betragteligt, dels ved nybyggerier i byer hvor man allerede er til stede, men også ved at bygge nyt i nærliggende byer, som f.eks. Haverslev – og nu ved at fusionere med en nabo-boligforening.

- Vi har ikke aktuelle planer om yderligere sammenlægninger, men banker der nogen på vores dør, er vi altid klar til at tage en snak. Og indtil da har vi flere spændende projekter i støbeskeen i byer, hvor vi allerede er, slutter Brian Larsen.

Efter fusionen med Boligforeningen Tulipanen vil Aars Boligforening råde over 1.340 boliger, primært i Vesthimmerlands Kommune.

web: medie-grafik.dk