VORES BOLIGER

Aars Boligforenings boliger er inddelt i afdelinger i forskellige områder. Vælg en afdeling på kortet + Aars eller i menuen til venstre.

Vi gør opmærksom på, at vores boliger udlejes via ventelister. Vi har dog enkelte ledige boliger til udlejning, hvor vi ikke har ventelister, ligesom der ved nybyggeri er rig mulighed for at få sit store ønske opfyldt, også for nye medlemmer. Se menuen foroven under ledige boliger.
Klik på en afdeling på kortet eller i menuen til venstre for at komme frem til detaljerede oplysninger om de individuelle afdelinger, veje og boliger.

Aars Boligforenings boliger udlejes som udgangspunkt via ventelister, men vi har dog enkelte ledige boliger til udlejning uden venteliste, ligesom der ved nybyggeri er rige muligheder for at få sit store ønske opfyldt, også for nye medlemmer. Se 'ledige boliger'-menuen foroven.

Aarsbo står naturligvis klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have, så kontakt os gerne, hvis du er tvivl om noget.

SØG BOLIG

Søger du noget bestemt feks. en ungdomsbolig, et sted du må have husdyr, et bestemt antal værelser eller en max. husleje Så prøv vores søgefunktion

» Læs mere
web: medie-grafik.dk